Geniet van onze zomerkortingen. Bestel vandaag voor GRATIS verzending! 🇳🇱 🇧🇪

Verzendbeleid

Gratis Verzending:

Wij bieden gratis verzending aan voor al uw bestellingen. Ons team heeft elk product grondig getest, waardoor we het verzendproces kunnen versnellen door bestellingen rechtstreeks van de fabrikant naar de klant te sturen zonder enig risico. De goederen worden rechtstreeks door de leverancier geleverd op het door de klant opgegeven afleveradres, tenzij anders overeengekomen. Het door de verkoper opgegeven afleveradres bij orderverwerking is cruciaal voor een soepele transactie.

Levertijd:

Uw bestelling wordt de volgende ochtend verzonden met een Track & Trace-code, waarmee u uw bestelling stap voor stap kunt volgen. Normaal gesproken is onze levertijd 2-4 dagen. Momenteel ervaren we echter een grote drukte, waardoor de levertijd is verlengd naar 4-14 dagen. Ongeveer 90% van de bestellingen wordt nog steeds binnen 1 week geleverd. Als uw bestelling na de standaard levertijd nog niet is aangekomen, neem dan contact op met onze klantenservice. We zullen ervoor zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u aankomt.

Retourproces:

Als de bezorger de goederen aan de leverancier retourneert omdat levering aan de klant niet mogelijk was, draagt de klant de kosten van de mislukte verzending, tenzij de klant niet verantwoordelijk is voor de omstandigheden die hebben geleid tot de onmogelijkheid van levering. Kosten voor retourzending zijn ook niet van toepassing als de klant zijn retourrecht effectief gebruikt. In dat geval gelden de retourvoorwaarden van de verkoper met betrekking tot de kosten van de retourzending. Klantafhaling is om logistieke redenen niet mogelijk.

Gratis verzending

Uw bestelling wordt voor niets bij u thuis afgeleverd! Geniet nu van gratis verzending!

Vragen?

Ons klantenservice team staat klaar om je te helpen met al je vragen!

Beveiligd betalen

Betaal veilig via Bancontact, IDeal en Paypal.